صاحبان اصناف و مشاغل غیر ضروری صرفا تا ساعت ۱۸ می توانند فعالیت کنند

وبکا نیوز
مدیر روابط عمومی فرمانداری کاشان:
صاحبان اصناف و مشاغل غیر ضروری صرفا تا ساعت ۱۸ می توانند فعالیت کنند
وی با بیان اینکه این تصمیم به منظور کاهش تردد در سطح شهرستان و قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا اتخاذ شده است، ابراز داشت: مشاغل و اصناف ضروری گروه یک، همچنان کما فی السابق می توانند بعد از ساعت ۱۸ نیز به روندکاری خود را ادامه دهند.
جوشقانی افزود: مراکز طبخ غذا نیز می توانند از ساعت ۱۸ به بعد با رعایت پروتکل های بهداشتی صرفا به به صورت بیرون بر به فعالیت خود ادامه دهند.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی فرمانداری ویژه کاشان همچنین از ادامه مجوز دورکاری ادارات خبر داد و تصریح کرد: دورکاری بیماران زمینه ای در اولویت است و در سایر موارد مدیران دستگاه ها می توانند مشروط به عدم ایجاد اخلال در کیفیت خدمات رسانی به اربابان رجوع، تا سقف یک سوم دورکاری کارکنان را اعمال کنند.
وی تلاش تیم های نظارت و بازرسی را با توجه به حجم کار و امکانات موجود قابل ستایش دانست و اظهار داشت: مطابق مصوبات ابلاغی، نظارت و کنترل لازم می بایست توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان و مرکز بهداشت شهرستان، اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و نیروی انتظامی صورت پذیرد.
وبکانیوز